Humor en leedvermaak na pijnlijke blunders Kamperlijn

zaterdag 9 december 2017
Humor en leedvermaak na pijnlijke blunders Kamperlijn

De teleurstelling kon niet groter zijn toen enkele dagen voor de opening van het langverwachte station Stadshagen bleek dat het spoor de tussenstop van de supersnelle nieuwe trein niet aankan. “Een achtbaan”, noemde Prorail de testrit  in een reactie bij OV-magazine. Inwoners maar ook organisaties in en rond Stadshagen weten daags na de mededeling wel raad met de situatie. Een overzicht van de leukste en opmerkelijkste reacties.

Kerst in Oud-Kampen
De theatervoorstelling Oud-Kampen had natuurlijk gehoopt op al die Vinexbewoners die op de trein zouden stappen om naar Kampen af te reizen. “Hoe mooi was het geweest om de Vinexvoordeur uit te gaan om te eindigen in het schilderachtige Kampen”, vertelt deze vertegenwoordiger van de theatervoorstelling op een prachtige en humorvolle wijze voor het verlaten station Stadshagen. We gunnen de theatervoorstelling alle succes.

BREAKING: Toch tram in Stadshagen
Heel even, maar dan ook heel even denk je: het zal toch niet. En inderdaad, het is ook niet zo. Althans, niet op de manier waarop je het hoopt. We wensen Gerdo wel heel veel plezier met zijn tram.

Helpdesk voor Stadshagenaren
Kampen heeft een sterke citymarketing. De inkt van het persbericht van ProRail is amper droog of de Hanzestad heeft al een Whatsapp-helpdesk ingezet voor Stadshagenaren die graag naar Kampen willen en nu met hun handen in het haar zitten. De ‘helpdesk’ kan je hier bereiken.

Het Kamperlijntje zonder Stadshagen
Ja, dan was dat station natuurlijk helemaal niet nodig. Maar een blik op het verre verleden is nooit verkeerd, vond de Rijksuniversiteit Groningen. Dus voor de fun, een kaartje uit een ver, ver verleden.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!