Ontmoetingsdag nieuwe Brede School Stadshagen

zondag 21 juni 2009

De directeur bij de toekomstige school (Bron: Hetfestivalzwolle.nl)

In het nieuwe schooljaar start er in Stadshagen 2 ‘Het Festival’, een nieuwe Brede School waar Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio start met haar lessen. De tijdelijke voorziening van de school wordt nog gebouwd, maar is naar verwachting voor de start van het schooljaar klaar. Om de nieuwe kinderen en ouders alvast te laten kennismaken met de nieuwe school in Stadshagen, organiseert ‘Het festival’ een kennismakingsdag op 24 juni.

 

Kernthema’s
Hoewel je anders zou verwachten, wordt de kennismakingsdag niet zelf op de school gehouden, maar op de parkeerplaats bij Sportpark de Verbinding van voetbalclub CSV’28. De nieuwe school in Stadshagen heeft drie kernthema’s waarmee de leerlingen groot worden gebracht: welbevinden, leren en ervaren.

Mogelijkheden
De school voert deze kernthema’s uit door middel van een continurooster, verlengde schoolactiviteiten en een uitgebreide voorziening voor kinderopvang en  buitenschoolse opvang. Voor ouders of kinderen die nieuwsgierig zijn naar school ‘Het Festvival’: de kennismakingsmiddag begint 24 juni om 16:00 uur.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!