Verdachte aangehouden voor schietincident

woensdag 24 januari 2018
Verdachte aangehouden voor schietincident

De politie heeft woensdagochtend in Stadshagen een verdachte opgepakt in verband met het eerdere schietincident aan de Biezenknoppen. Dat heeft de politie gemeld. Het gaat om een 27-jarige man.

Buurtbewoners hoorden in de nacht van dinsdag op woensdag 24 januari omstreeks tien voor drie knallen en waarschuwden de politie. Die trof bij een geparkeerde auto sporen aan die erop duidden dat er met een vuurwapen was geschoten. Bij twee andere geparkeerde auto’s werden inslagen aangetroffen.

Verdachte in beeld
Op basis van eerste onderzoek kwam de 27-jarige Zwollenaar als verdachte in beeld. De man werd in de loop van de ochtend elders in de wijk aangetroffen en aangehouden. De politie sluit meer aanhoudingen in de zaak niet uit. De politie heeft de getroffen auto’s veiliggesteld voor sporenonderzoek.

Getuigen gezocht
De politie is op dit moment nog volop bezig met het onderzoek naar wat er precies gebeurd is. In verband daarmee doet de politie een oproep aan getuigen die in de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 januari iets hebben gezien of gehoord van wat er op de Biezenknoppen is gebeurd.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!