Blind Run Stadshagen, geblinddoekt hardlopen voor goed doel

woensdag 7 februari 2018
Blind Run Stadshagen, geblinddoekt hardlopen voor goed doel

Op zaterdag 3 maart wordt de eerst ‘The Blind Run’ Stadshagen georganiseerd, waarbij deelnemers samen met een geblinddoekt maatje gaan hardlopen voor het goede doel. Het doel van ‘The Blind Run’ is zo veel mogelijk geld inzamelen voor betere sportvoorzieningen voor blinde en slechtziende kinderen. De run wordt gelopen rondom het Winkelcentrum Stadshagen. Inschrijving van de duo’s is gratis, maar zoek vervolgens zoveel mogelijk sponsors die jullie als duo wil sponsoren. Kan jij je loopmaatje blind vertrouwen?

De twee studentes van de Radboud Universiteit Nijmegen organiseren de Run in Stadshagen als vrijwilligerswerk voor de vereniging Bartiméus Sonneheerdt. “Lopen doe je samen: de één geblinddoekt, de ander kan zien en samen leggen jullie zo veel mogelijk kilometers af. Loop samen met je vrouw, man, buurvrouw, oom, tante, dochter, vriendin, oma of opa, want alles mag en niks is te gek.” Iedereen vanaf 8 jaar kan zich inschrijven via de website: www.inactivoorbartimeus.nl.

Inschrijven kan tot de dag zelf op 3 maart bij de stand bij het Cultuurhuis. Om 11.15 uur is de warming up ook bij het Cultuurhuis, de start is om 11.30 uur tot 12.30 uur. Voor meer informatie over The Blind Run Stadshagen ga naar de Facebookpagina: @blindrunstadshagen

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!