Bewakingsbeelden woninginbraak Stadshagen in ‘Onder de loep’

vrijdag 23 maart 2018
Bewakingsbeelden woninginbraak Stadshagen in ‘Onder de loep’

In de uitzending van ‘Onder de loep’ van RTVOost van 22 maart zijn de beelden van een bewakingscamera getoond van een woninginbraak in wijkdeel Breecamp in Stadshagen. De inbraak is op zaterdag 24 februari gepleegd rond 19.20 uur. Op de beelden met geluid is te zien hoe twee inbrekers waarschijnlijk via de achtertuin en schuifpui de woning binnenkomen. Ze zijn veertig minuten binnen geweest en hebben de woning grondig doorzocht. Er is voor duizenden euro’s aan spullen gestolen.

Het huis is van de eigenaar van een horecazaak in Zwolle. De inbrekers zijn na hun zoektocht er vandaar gegaan met veel contant geld waarvan veel muntgeld, tassen met sieraden, een Playstation en een iPad. Op de videobeelden met geluid wordt gesproken door de inbrekers. Wat ze zeggen is niet duidelijk. Rond acht uur vertrekken de inbrekers waarschijnlijk via de voordeur naar buiten. De politie is op zoek naar mensen die meer weten over de inbrekers of over hun buit. Bel nu met de politie als u iets weet. Het nummer is gratis 0800 – 6070. Anoniem tippen kan ook, bel dan met M 0800-7000.
 

Bekijk hier de bewakingsbeelden van de inbraak:

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!