Magic Circus strijkt weer neer in Twistvlietpark

vrijdag 23 maart 2018
Magic Circus strijkt weer neer in Twistvlietpark

Het Magic Circus komt weer naar Stadshagen. Van woensdag 4 april tot en met zondag 8 april staan zij in het Twistvlietpark. Daarna reizen zij nog door naar Zwolle Zuid en de Aa-landen. De voorstelling heet “Hoe dan?!” met in de hoofdrol ‘beveiliger Dave’ met zijn eigenwijze waakhonden. Daarnaast zijn ook clown Jofri (zonder enge schmink), vliegende piccolo’s, mini paardjes, levende koffers, krachtpatsers uit het Osmeens Staatscircus en nog veel meer artiesten te zien.

Afgelopen jaren kwam het Magic Circus ook op bezoek in het Twistvlietpark in Stadshagen. Bekijk hier de fotoreportage van de voorstelling in 2016.

Informatie
Het circus reist na Stadshagen door naar Zwolle Zuid (Jo van Marle Sportpark – dinsdag 10 & woensdag 11 april) n de AA-landen (AA-LANDEN | Merwedelaan/Dobbe – vrijdag 13 t/m zondag 15 april). De voorstellingen starten altijd om 16.00 uur. Kaarten voor de 100 minuten durende show met pauze kosten tussen de 12 en 19 euro, afhankelijke van leeftijd en zitplaatsen. De voorverkoop is bij de Pimera of via www.magic-circus.nl. Bij diverse winkels en online zijn kortingsbonnen van € 3,- te vinden. Voor de voorstelling is er nog kaartverkoop aan de circuskassa vanaf 15.00 tot 16.00 uur.
 

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!