Winkelcentrum Stadshagen in het teken van moederdag

vrijdag 11 mei 2018
Winkelcentrum Stadshagen in het teken van moederdag

Zondag 13 mei is het moederdag! Het winkelcentrum in Stadshagen organiseert daarom op zaterdag 12 mei allerlei leuke activiteiten voor kinderen.

Kidstent Partou
Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen ouders de kleintjes even in de goede handen van de opvangleidsters bij de kidstent van Partou achterlaten, terwijl ze zelf even rustig boodschappen doen. De kleintjes maken een mooi knutselwerkje voor moederdag en/of kunnen zich laten schminken.

Moederdagshoppen
Veel winkeliers hebben leuke moederdaggeschenkjes of -pakketjes klaar staan. Daarnaast worden van 10.00-16.00 uur speciale kraampjes opgesteld waar leuke moederdagcadeautjes verkocht worden, zoals een mooi bloemstukje of een bijzonder opgemaakte kaars.

Lovegame (alleen voor mama’s!)
Misschien krijg jij tussen 12.00 en 16.00 uur wel de kans om mee te doen aan dit hilarische liefdesspel voor moeders (op vertoon van een kassabon van een op 12 mei gedane aankoop in winkelcentrum Stadshagen). Er zijn leuke prijzen te winnen!

Fotostoel met props
Van 12.00-16.00 uur staat de fotograaf voor je klaar bij de mooie rode zetel waar je een leuke moederdagfoto kunt maken. Met een mooi hart, een leuke snor, hoed of een brilletje, kies zelf hoe je op de foto wilt. De leukste foto wordt beloond met een shoptegoed van €15,00. De foto’s kun je vanaf zondag 13 mei in alle vroegte downloaden via de Facebook-pagina van het Winkelcentrum; op maandag 14 mei wordt door ook de winnaar bekend gemaakt.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!