Toekomst van Stadshagen centraal in ‘Geef je stem in de caravan’

vrijdag 11 mei 2018
Toekomst van Stadshagen centraal in ‘Geef je stem in de caravan’

Wat is Stadshagen voor jou en wat zijn de kansen van Stadshagen? Met welke problemen heb je te maken in de wijk of met welke ideeën heb jij voor de toekomst van Stadshagen? Op zaterdag 12 mei 2018 rijdt er in Stadshagen een caravan rond waarin bewoners hun mening over de wijk kunnen delen.

Toekomstbestendig Stadshagen
De ‘Geef je stem in de caravan’ is een evenement van het project ‘De Ader van Stadshagen’. Dit project is opgestart door een aantal ondernemende bewoners van Stadshagen. Zij zijn een samenwerking aangegaan met De Nieuwe Hanze Unie en studenten van Saxion, Windesheim en Cibap. De studenten zijn op dit moment voor de het project een visie aan het uitwerken voor een toekomstbestendig Stadshagen, waarin de behoeften en ideeën van de bewoners erg belangrijk zijn.

Over deze behoeften en ideeën gaan de studenten tijdens de caravantour graag in gesprek! Meer informatie over het project is te verkrijgen in de caravan op zaterdag 12 mei.

Locaties
De ‘Geef je stem in de caravan’ staat op zaterdag 12 mei van 10.00 tot 12.00 uur in het winkelcentrum vlakbij het Cultuurhuis en van 14.30 tot 17.00 bij Grand Café Milligers. “Iedereen is van harte welkom om in en rond de caravan hun mening met ons te delen en over hun behoeften in de wijk te vertellen!”, aldus de enthousiaste organisatie.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!