Start verkoop 8 vrije kavels in Breecamp-Broeklanden

woensdag 23 mei 2018
Start verkoop 8 vrije kavels in Breecamp-Broeklanden

Altijd al op een eiland willen wonen? Dat kan straks in deelgebied Broeklanden, aan de noordzijde van Breecamp in Stadshagen. Hier worden vier eilanden ontwikkeld, waar nu 8 ruime kavels voor vrijstaande woningen in de verkoop gaan.

Gemeente Zwolle start de verkoop op woensdag 23 mei 2018. Alle 8 kavels die nu in de verkoop gaan liggen op het meest westelijke eiland en grenzen direct aan het water. De locatie ligt pal aan attractieve recreatieve fiets- en wandelroutes naar de Milligerplas, het Zwarte Water en de IJssel.

Eilandgevoel
Volgens de ontwikkelaar moeten bewoners op de eilanden een blijvend vakantiegevoel gaan ervaren. “Een mooie kans voor iedereen die denkt over het zelf bouwen van een huis.” Inschrijven kan tot maandag 18 juni 2018.

Bouwen naar eigen wensen
Er is veel ruimte voor een eigen ontwerp. Om het karakter van het eiland te waarborgen gelden een aantal bebouwingsrichtlijnen. Het grondoppervlak van de kavels loopt uiteen van 512 tot 751 vierkante meter. De grondprijzen bedragen € 210.637 tot € 327.136 kosten koper inclusief BTW.

Breecamp
Wonen op deze plek betekent comfortabel en rustig wonen in een landelijke omgeving, pal tegen de prachtige Mastenbroekerpolder (onderdeel van het Nationaal Landschap IJsseldelta). Er zijn veel voorzieningen in de directe omgeving. De inrichting van de buurt en de ligging nodigt uit tot veel actieve vormen van recreatie. Fietsen, wandelen, vissen, roeien, hardlopen, het kan hier allemaal.

Meer informatie?
Mochten er meerdere inschrijvingen op een kavel zijn, dan vindt er loting plaats op 19 juni 2018. Kavels waarop niet is ingeschreven blijven ook na 19 juni 2018 beschikbaar. Voor meer informatie over de kavels in Breecamp kan contact opgenomen worden met mevrouw C. Bredewout, telefoon 0384982867.

Informatiebijeenkomst
Op 5 juni 2018 van 19.00 – 21.00 uur vindt een informatiebijeenkomst plaats in het Wijkservicepunt, Belvédèrelaan 1. Mocht u vragen hebben over de locatie of over uw plannen dan kunt u op deze avond terecht. Heeft u interesse in de verkoopbrochure kijk dan op www.zwolle.nl/kavels.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!