Zaterdag Heldendag in Winkelcentrum Stadshagen

dinsdag 12 juni 2018
Zaterdag Heldendag in Winkelcentrum Stadshagen

Als voorbereiding op vaderdag (aanstaande zondag!) komen zaterdag een aantal helden uit Zwolle en omgeving naar Winkelcentrum Stadshagen. Brandweer, politie, ambulance en dierenambulance laten vanalles zien, speciaal voor kinderen.

Deze redders van mens en dier zetten zich, soms met gevaar voor eigen leven, in voor onze veiligheid. Echte helden dus! We verwelkomen Brandweer Zwolle, Politie IJsselland en ambulance RAV IJsselland, Stichting Dierenambulance en de Twentse Wens Ambulance. Elke discipline brengt een aantal voertuigen mee die je van binnen en buiten kunt bekijken. Vraag ze gerust het hemd van het lijf, ze vertellen je graag alles over hun werk en over veiligheid.

Fotograaf
Bij de brandweer, politieauto en (tot 14.00 uur) ambulance staat een professionele fotograaf klaar en kun je een mooie foto van jezelf laten maken in een echt uniform. Of ervaar bij de brandweer zelf hoe sterk een waterstraal is. De Twentse Wens Ambulance vervoert terminaal zieke patiënten naar bijvoorbeeld uitjes. Ze brengen de speciale kinderambulance mee. Deze is wel 9 meter lang, zodat ook ouders mee kunnen reizen in de ambulance.

Kidstent
Natuurlijk zitten de dames van Partou weer voor de allerkleinsten klaar in de kidstent. Hier liggen knutselwerkjes klaar die je kunt maken voor Vaderdag. Schminken kan natuurlijk ook.

De Heldendag vindt plaats op zaterdag 16 juni van 10.00 tot 16.00 uur en wordt georganiseerd door het Winkelcentrum Stadshagen.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!