Zomereditie StadshagenNieuws Magazine in de brievenbus

zaterdag 30 juni 2018
Zomereditie StadshagenNieuws Magazine in de brievenbus

Deze week valt de zomereditie van het StadshagenNieuws Magazine weer door de brievenbus in heel Stadshagen en omgeving! In deze editie onder meer:

Stadshagen tuiniert er op los
Al lange tijd kunnen Stadshagenaren tuinieren aan de Oude Wetering, maar de afgelopen jaren is het aanbod moestuinen uitgebreid: Breecamp heeft een buurttuin met een aantal moestuinen en vlak naast de Mastenbroekerbrug kunnen Stadshagenaren ook voor een moestuin terecht bij Boer Pelleboer. Ja inderdaad: Stadshagen tuiniert er op los. Lees er alles over in het magazine van juni!

Sporten met een boodschap in het Twistvlietpark
Op een mooie zomeravond, maar ook tijdens een koude winterse bui: iedere woensdagavond is het team van Sonrise Stadshagen in het Twistvlietpark om te sporten met kinderen en tieners uit de wijk. Lees verder in het Magazine!

Actie waterontharder
Boshuis bood jou als lezer de kans om een waterontharder inclusief installatie (ter waarde van ruim € 1800,00) te winnen. De winnaar is inmiddels bekendgemaakt in de juni-editie van het StadshagenNieuws Magazine.

Geen waterontharder gewonnen? Niet getreurd! We hebben ontzettend veel inschrijvingen gehad en daarom bieden wij, in samenwerking met Bosbuis, alle kandidaten van deze winactie een unieke kans: 20% korting op een waterontharder naar keuze, 50% korting op montage en 2 gratis zakken zout van 25 kilo!*

Voorwaarden:
– Je bent woonachtig in Stadshagen, Westenholte of Kamperpoort-Veerallee
– Je hebt meegedaan met onze winactie
– Kortingsactie is niet geldig in combinatie met andere acties
– Geldig in de maand juli 2018.

Wat moet je doen voor deze unieke actie?Stuur een e-mail naar verkoop@boshuis.nl met de referentie “Winactie Zwolle”. Er wordt  dan z.s.m. contact opgenomen voor een passend advies op maat.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!