StadshagenFestival sluit zaterdag vakantie af

donderdag 30 augustus 2018
StadshagenFestival sluit zaterdag vakantie af

De zomervakantie is bijna voorbij, en dus maakt Stadshagen zich op voor alweer de 18e editie van het StadshagenFestival. Zaterdag 1 september 2018 staat het Twistvlietpark weer de hele dag in het teken van allerlei activiteiten. Lees hieronder het programma!

Het StadshagenFestival is uitgegroeid tot één van de grootste buurtevenementen van Nederland. Een festival dat door en voor Stadshagenaren wordt georganiseerd en gratis toegankelijk is. Elk jaar wordt het festival op de laatste zaterdag voor de aanvang van de scholen georganiseerd. In de afgelopen 17 edities is het verworden tot een feest waar buren en kennissen uit de wijk elkaar weer ongedwongen ontmoeten na een lange zomer. Lekker bijkletsen of actief zijn in de goodlifelounge, terwijl de kinderen zich vermaken op het Hallo Jumbo Nagelmaeker kinderplein.

Programma zaterdag 1 september 2018, 10.00-01.00 uur:

Braderie, Prijzenfestival, Jumbo Kinderplein en BBQ-wedstrijd
Mooie en lekkere streekproducten en andere leuke koopwaar worden uitgestald op de braderie. Kom snuffelen en doe mee aan het Prijzenfestival. In het Twistvlietpark kun je helemaal losgaan op het Jumbo Kinderplein met maar liefst negen spectaculaire mega-attracties. Of verlekker je bij de BBQ-wedstrijd waarbij teams uit het hele land elkaar de loef afsteken.

NIEUW: IBIZA-PLEIN
Aan de Belvédèrelaan brengen we je helemaal in Ibiza-sferen met een fair, loungehoek, DJ in retro VW-bus, lekkere snacks en gezelligheid. Bij de pop-up salon van HairCtrl kun je Ibiza-feathers laten zetten. Ook Billy uit Utopia is hier van 14.30u tot 16.30u voor een Q&A-sessie. Degene die de meest bijzondere vraag stelt, gaat naar huis met een originele Utopia-kist.

Chillen, vette workshops, sporten en jongerenpodium
Jonge DJ’s on stage. Chillen in de Jongerenlounge. Je eigen smoothie of alcoholvrije cocktail maken. DJ-, make-up-, game- en hiphop-workshops. Sporten in de pannakooi, slacklinen en longboarden.

Stadshagen goes local at night
En toen was er LEAD! Vijf heren en een charmante dame hebben samen maar één doel voor ogen: Feest! En een feest kun je verwachten wanneer deze muzikale party animals het podium betreden. Vanaf het startschot word je wakker geschud en ga je op in de beste hits van toen en nu! En ook local hero DJ Marco Ester zorgt ervoor dat het dak er figuurlijk weer af gaat.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!