Politie zoekt getuigen na gewapende overval Twistvlietbrug

dinsdag 18 september 2018
Politie zoekt getuigen na gewapende overval Twistvlietbrug

Maandagochtend 17 september is een 18-jarige Zwollenaar op het Twistvlietpad bij de Twistvlietbrug overvallen. De politie zoekt getuigen van deze beroving. De beroving vond plaats onder bedreiging met een mes, het slachtoffer werd gedwongen om kostbare bezittingen af te geven.

In de vroege ochtend van maandag 17 september liep het slachtoffer op het Twistvlietpad toen hij een man zag staan, van wie hij dacht dat hij hulp nodig had. Dat dit niet het geval was, bleek direct daarna. De man trok een mes en dwong het slachtoffer zijn zakken leeg te maken en zijn tas af te geven. Daarna ging de man er, met onder meer de rugtas en telefoon van het slachtoffer, op een scooter vandoor.

Wie waren de twee mannen op de scooter?
Even voor de beroving was het slachtoffer aangesproken bij de Twistvlietbrug door twee mannen op een donkerkleurige scooter, komend uit de richting van Holtenbroek. De recherche startte maandag direct een onderzoek en op basis daarvan wordt sterk rekening gehouden met het scenario dat de twee mannen op de scooter ook de personen zijn die het slachtoffer hebben beroofd.

Een van de twee mannen is 18 tot 23 jaar. Hij is van Noord-Afrikaanse afkomst en heeft een slank postuur. Hij zat samen met een andere man op een donkerkleurige scooter, komend uit de richting van Holtenbroek. Van deze andere man is geen signalement bekend.

Meer info? Meld je
De recherche wil graag meer informatie in deze zaak. Heb jij 17 september tussen 04.45 en 05.15 uur iets opvallends gezien of gehoord? Of woon je in de buurt van het incident en heb je bijvoorbeeld een camera aan je woning hangen? Wellicht is het duo op de scooter op de beelden te zien. Meld informatie, beelden of andere tips via de Facebookpagina van Politie Zwolle of 0900-8844.

2018419518 MB

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine december 2023

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!