Slachtoffer overval Twistvlietbrug doet verhaal

donderdag 20 september 2018
Slachtoffer overval Twistvlietbrug doet verhaal

Afgelopen week werd er een 18-jarige jongen overvallen bij de Twistvlietbrug onder bedreiging van een mes. Na berichtgeving op StadshagenNieuws meldde het slachtoffer zich bij de redactie en doet hij zijn verhaal over de overval. Het heeft flinke indruk gemaakt op de jongen. “Ik vraag de daders op een normale manier om naar de politie te stappen en jezelf aan te geven”, zegt het slachtoffer dat anoniem wenst te blijven.

Overval
“Ik ging vanuit mijn werk naar huis toe, lopend, want ik kwam net uit een nachtdienst. Ik besloot onderweg ergens tegen een lantaarnpaal aan te zitten omdat mijn voeten pijnlijk en moe waren. Na een kleine “break” ben ik weer verder gaan lopen. Na een kleine 5 minuten zag ik aan mijn linkerzijde een man met een capuchon over zijn gezicht, waarbij ik uit angst vroeg “kan ik je helpen?”. Daarop zei hij dat ik mijn zakken moest legen en de tas neer moest leggen. Ik geloofde het niet en zei dat dit nergens voor nodig was, waarna hij het op een dreigende manier dwong en uiteindelijk legde ik alles neer. Hierna werd er gezegd: “doorlopen, niet omkijken en niet schreeuwen.”

Impact
De overval heeft een grote impact op het slachtoffer, zo legt hij uit. “Ik ben uit eindelijk snel naar huis gerend. Eenmaal thuis rende ik snel naar boven en rolden de tranen. De dag erna ging het gelukkig vrij snel weer goed met mij.”

Daders leveren gestolen goederen af
Opvallend is dat de daders aan de hand van zijn werkkleding naar zijn werkgever zijn getogen en de spullen hebben afgeleverd. “De spullen zijn naar mijn werk gebracht, waarbij een collega in de tas keek of alles er in zat. Het bleek dat alles er nog in zat.”

En nu?
Inmiddels gaat het weer beter met het slachtoffer. Ondanks dat zijn spullen weer zijn teruggebracht hoopt hij dat de zaak wordt opgelost. “Ik vraag de daders op een normale manier om naar de politie te stappen en jezelf aan te geven.”

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!