ChristenUnie deelt zorgen bewoners over gevaarlijke Werkerlaan

zaterdag 6 oktober 2018
ChristenUnie deelt zorgen bewoners over gevaarlijke Werkerlaan

De ChristenUnie heeft vragen gesteld over gevaren op de Werkerlaan vanuit Stadshagen naar Hasselt. Bewoners maken zich hier al langer zorgen over, benadrukt de partij in vragen aan het college van B&W.

Door het ontbreken van obstakels op de Werkerlaan langs de Milligerplas rijden automobilisten hier nogal eens te hard, merken bewoners op in gesprekken met de ChristenUnie. Veel bewoners overzien de situatie vanuit hun appartementen. Met name voor wandelaars en fietsers, zoals scholieren die van en naar Hasselt rijden, is er een risico op een ongeluk.

Ook vrachtwagens rijden de inmiddels deels afgesloten route voor doorgaand verkeer. Zeker de chauffeurs die nog navigeren op oude navigatieapparatuur komen bedrogen uit wanneer ze voor de afsluiting staan. Door het wenden en keren ontstaan er opnieuw gevaarlijke situaties.

De bewoners hopen dat er nu maatregelen komen om chauffeurs te waarschuwen en om de snelheid van automobilisten te beperken. De ChristenUnie vraagt de gemeente om in gesprek te gaan met de bewoners om een oplossing te vinden.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!