Slagbomen parkeergarage winkelcentrum weer actief

zaterdag 10 november 2018
Slagbomen parkeergarage winkelcentrum weer actief

De slagbomen in de parkeergarage van het winkelcentrum, die al maandenlang buiten dienst waren, worden vanaf 14 november weer actief. Bezoekers moeten dan kaartjes trekken bij de ingang van de garage en ze boven afstempelen als ze eruit willen.

Sluiproute
Voor veel bezoekers van het winkelcentrum zal er niet zoveel veranderen, behalve dat het raampje van de auto even open en dicht moet en er bij het teruggaan even een kaartje door de scanner moet.

Maar er zijn ook automobilisten die de parkeergarage gebruiken om de verkeersknip in Stadshagen te omzeilen. De parkeergarage is om die reden een beruchte sluiproute in de wijk. Het ‘even snel’ door de parkeergarage rijden is met het activeren van de slagbomen verleden tijd.

Storingen
Voordat de slagbomen langdurig buiten werking werden gesteld, werd het systeem geplaagd door allerhande storingen. Dat leidde soms tot files onder en naar het winkelcentrum, waarbij mensen gedurende een lange tijd de parkeergarage niet kon verlaten.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!