Stadshagense vader en zoon deelnemer ‘Jij&Ik voor WarChild’ op NPO1

zaterdag 10 november 2018
Stadshagense vader en zoon deelnemer ‘Jij&Ik voor WarChild’ op NPO1

Foto: Ruben Timman / nowords.nl
Luc (12) en Jeroen Nieuwenhuis (46) uit Zwolle doen woensdag 21 november mee aan ‘Jij&Ik voor WarChild’ op NPO 1. Tijdens de uitzending zingen vier ouder-kindkoppels live bekende hits voor een groot publiek. Het nieuwe element aan de tv-show is dat tijdens deze editie de kijker bepaalt wie de winnaar wordt van de bijzondere avond.

Reden voor het Zwolse koppel om mee te doen? “Muziek is onze passie. Het mogen zingen voor een goed doel is voor ons aanleiding geweest om ons op te geven. War Child zet zich in voor kinderen in oorlogsgebieden. Dat kan zijn een veilige plek om te spelen, waar ze naar school gaan en waar ze vooral kind kunnen zijn. War Child geeft kinderen een kans om een stabiele en vreedzame toekomst op te bouwen. Wij helpen graag mee om dit op deze avond onder de aandacht te brengen en zo nog meer kinderen een Safe Space te kunnen geven.”

Talent
De presentatie van het programma is – net als vorige jaren – in handen van Tooske Ragas en Marco Borsato, beiden ambassadeur van War Child. Marco: “Het blijft fantastisch om die dynamiek tussen ouder en kind te zien. En ook dit jaar is er weer zoveel muzikaal talent. We hebben onlangs vier ouder-kind-koppels geselecteerd. De vorige jaren waren dat er zes. Hierdoor zal de kwaliteit hoger zijn en bovendien zingen alle koppels twee liedjes.”

Gerechtigheid
De EO is enthousiast over het programma en ziet met het uitzenden van ‘Jij&Ik voor War Child’ een prachtige kans om gerechtigheid te brengen naar al die kinderen die de verschrikkelijkste dingen hebben meegemaakt. Elke kind dat geholpen wordt telt. Het is al het derde jaar op rij dat de EO het muzikale tv-programma ‘Jij&Ik voor War Child’ uitzendt.

Naast zoon Luc en vader Jeroen zitten dochter Quincy (16) & vader Larry (56) uit Amsterdam, dochter Ceder (10) & moeder Denyse (37) uit Alkmaar en dochter Wieke (14) & vader Menno (43) uit Hoorn in de finale. Ouder-kind-koppels konden zich voor deze tv-show opgeven door een video te uploaden op YouTube waarin zij samen zongen.

Opbrengst naar WarChild
De afgelopen edities heeft ‘Jij&Ik voor War Child’ gezorgd voor veel nieuw talent. In de finale van The Voice Kids stonden twee oud-deelnemers van de show. ‘The Voice’-winnares Yosina is ook oud-deelnemer en zal op 21 november een verrassend nummer zingen. Daarnaast treedt een aantal grote artiesten op van wie de namen later bekend worden gemaakt. Ook dit jaar vindt ‘Jij&Ik voor War Child’ weer plaats in het Agora Theater in Lelystad. Publiek is van harte welkom bij de live tv-show, de ticketverkoop van ‘Jij&Ik is inmiddels van start gegaan! De opbrengst van de avond is bedoeld voor War Child.

Voor meer informatie en tickets kijk op: www.jijenik.tv

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!