Speelkasteel Stadshoeve officieel geopend, maar voorlopig toch nog even dicht

donderdag 22 november 2018
Speelkasteel Stadshoeve officieel geopend, maar voorlopig toch nog even dicht

Enthousiaste kinderen bij de Stadshoeve afgelopen zondag. De opening van het speelkasteel Werkeren trok veel publiek, met prachtig weer en een heus toernooi met ridders te paard. De eerste kinderen die het nieuwe speelkasteel van binnen mochten ontdekken waren erg enthousiast.

Het speelkasteel is bedoeld voor kinderen van 5-12 jaar en is een echt kasteel, met torens, trappen en een binnenplaats. In het speelkasteel kunnen kinderen volop spelen en ravotten, maar leren ze spelenderwijs ook iets over de lokale geschiedenis. Het speelkasteel is ontworpen en gebouwd door het atelier Robuuste Basis uit Kampen.

Helaas moesten de hekken na de opening nog weer even gesloten worden. Er is nog geen goedkeuring van het Keurmerkinstituut, waarvoor eerst nog enkele aanpassingen nodig zijn. “Natuurlijk gaan we daar direct mee aan de slag,” vertelt Esther Jellema van Stichting de Stadshoeve. “We hopen zo snel mogelijk de bouwhekken weg te kunnen halen, zodat iedereen in de wijk een kijkje binnen kan nemen!”

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!