Sinterklaas komt zaterdag aan in haven Frankhuis

donderdag 22 november 2018
Sinterklaas komt zaterdag aan in haven Frankhuis

Ja hoor, ook dit jaar staat een bezoek aan Stadshagen weer met grote chocoladeletters in de agenda van Sinterklaas! De vrijwilligers van wijkstichting Stadshagen Totaal hebben weer alles op alles gezet om de ontvangst van het gezelschap in goede banen te leiden!

Wil je de goede man en zijn trouwe vrienden ook verwelkomen, kom dan op zaterdag 24 november om 11.45 uur naar het haventje bij de Twistvlietbrug in Stadshagen. Daarna gaan we met zijn allen in optocht door de wijk. En deze keer heeft de Sint wel een heel bijzonder vervoersmiddel uitgekozen…

De optocht wordt begeleid door de pietenband Paardenvoetjes en voert vanuit het haventje over het Twistvlietpad, Oude Wetering, Mannagras, Veldbeemdgras, Bermzegge, Zwanenbloem en Werkerlaan. We komen rond 14.00 uur aan in het winkelcentrum van Stadshagen, waar de Sint feestelijk wordt onthaald en we met zijn allen liedjes zingen voor de Sint!

Route van de optocht door Stadshagen, aangegeven in blauw:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!