Winter Wonderland in winkelcentrum Stadshagen

vrijdag 21 december 2018
Winter Wonderland in winkelcentrum Stadshagen

Dit kerstweekend wordt het winkelcentrum van Stadshagen op zaterdag 22 t/m maandag 24 december omgetoverd in een Winter Wonderland in kerstsfeer. Wat is er allemaal te doen?

Winter Wonderland

Zaterdag 22 december en maandag 24 december, 10.00u tot 17.00 uur

Zwieren en zwaaien op het ijsbaantje, meet & greet met twee ijsprinsessen en kindertheater. Gratis glühwein, chocomelk en snert in de sfeervolle iglotent. En genieten van muziek. De kleintjes kunnen gezellig knutselen en of zich laten schminken in de Kidskersttent van Partou terwijl de ouders even boodschappen doen. En op zaterdag rijdt ook het Stadshagentreintje weer rond.

Koopzondag en kerstmarkt

Zondag 23 december, 12.00 – 18.00 uur:

Shoppen en genieten van de kerstsfeer. De winkels en het ijsbaantje zijn open. Er staan diverse kerstkraampjes om gezellig te snuffelen en shoppen. Ook de ijsprinsessen zijn zondag weer van de partij. Er is livemuziek van Emma Kisteman, het duo Termites en Popkoor Hoorhaar

Oud-Hollands culihoppen & Vossenjacht

Zondag, 16.00 – 18.00 uur:
Een gezellig én gratis uitje met vrienden, buren, familie en/of het hele gezin. Smullen van elf gratis hapjes en drankjes en ondertussen genieten van de livemuziek. De kids kunnen op zoek naar de elf vossen die zich hebben verstopt in het winkelcentrum. Vind ze allemaal en vraag om een sticker. Heb je alle stickers verzameld, scoor dan een gratis oliebol bij de oliebollenkraam. En met een volle kaart maak je ook kans op een van de drie Intertoys cadeaubonnen t.w.v. €25,-. Doe mee en win!

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!