Emiel Diender nieuwe hoofdtrainer van CSV’28

donderdag 24 januari 2019
Emiel Diender nieuwe hoofdtrainer van CSV’28

Na een aantal positieve gesprekken heeft CSV’28 uit Stadshagen Emiel Diender als nieuwe hoofdtrainer aangesteld. Ondanks dat het zijn eerste functie als hoofdtrainer is, ziet het bestuur van de voetbalvereniging de potentie en ambitie in hem. Daarnaast gaven uitstekende referenties de doorslag om voor Emiel te kiezen. Emiel start per direct en kan deze week al kennismaken met de spelersgroep. René Kalthofen die met dispensatie tijdelijk waarnemend hoofdtrainer was, zal Emiel gaan assisteren bij het 1e elftal van CSV’28.

Emiel, gehuwd en vader van een gezin met 3 kinderen, heeft zijn voetbalroots bij DOS Kampen. Daar was hij 15 jaar 1e elftalspeler op het hoogste en één na hoogste amateurniveau. Als trainer heeft hij meerdere jaren de 2e selectie van DOS Kampen onder zijn hoede gehad en in de 1e klasse gespeeld. In het dagelijks leven is hij docent Bewegingsonderwijs in Epe en Vaassen

Emiel: “Als je beter wilt worden als trainer, dan moet je actie ondernemen. Niks komt aanwaaien! Ik kan gelijk instappen omdat ik, vanwege de geboorte van mijn zoon, een jaar niks wilde doen. Maar deze kans wilde ik niet laten lopen.

Ondanks de stand van de ranglijst en de wat onrustige periode binnen de vereniging, zie ik een frisse groep. Een jonge groep die leergierig is, genoeg ontwikkelperspectief heeft en wil presteren. Ze willen de strijd aangaan, hoe moeilijk de omstandigheden ook zijn. Dat was voor mij een overtuigend argument om in te stappen. In dit elftal wil ik graag op korte termijn tactische vastigheden creëren. Die vastigheden moeten de basis vormen voor de aankomende tijd/jaren. Met mijn open manier van omgang en communicatie met mensen (binnen en buiten het veld), gekoppeld aan mijn winnaarskarakter hoop ik een stabiele factor te zijn. Daarnaast zal ik met mijn achtergrond in het sportonderwijs, een rol krijgen in het nieuw te vormen technische jeugdbeleid. Een prachtige
uitdaging aangezien er talent genoeg is. Dat moet uitgedaagd worden om een hoger niveau te halen.”

Het bestuur van CSV’28 laat weten dat zij erg blij is dat ze Emiel aan de club heeft kunnen verbinden: “We hopen dat met zijn kennis en ervaring CSV’28 weer de volgende stap kan gaan maken in de ontwikkeling van de club.”

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!