Nieuwe busroute Stadshagen: dit verandert er

maandag 11 februari 2019
Nieuwe busroute Stadshagen: dit verandert er

Vanaf zondag 17 februari is het zover, buslijn 1 door Stadshagen gaat een andere route rijden. Met de nieuwe route moet er een betere verbinding ontstaan met de wijkdelen Werkeren, Breecamp en Breezicht. Daarnaast gaat de bus twee richtingen op rijden waardoor de reistijd wordt verkort. Door de nieuwe route verdwijnen twee bestaande bushaltes en komen er nieuwe bij. Op 6 maart organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst in het Cultuurhuis.

Haltes verdwijnen
In de huidige route door de wijk rijdt de bus in één richting. Vanaf 17 februari zal de bus in twee richtingen door de wijk rijden. De haltes Rozentunnel en Havezathetunnel zullen komen te vervallen. Reizigers die opstappen vanaf deze halte worden doorverwezen naar de nieuwe halte aan de Havezatheallee ter hoogte van de Bonkehavestraat en de halte aan de bestaande halte Belvédèrelaan.

Nieuwe haltes
In de wijkdelen Werkeren, Breecamp en Breezicht worden nieuwe bushaltes aangelegd. Deze haltes krijgen eerst tijdelijke een sobere inrichting. In de zomer worden deze haltes ingericht als busperronnen.

Inloopbijeenkomst
Op woensdag 6 maart organiseert de gemeente Zwolle
van 16.00 – 20.00 uur een inloopbijeenkomst in het Cultuurhuis in het winkelcentrum Stadshagen.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!