Wijkinformatieavond Stadshagen: thema ‘groei’

dinsdag 19 februari 2019
Wijkinformatieavond Stadshagen: thema ‘groei’


Op dinsdag 12 maart wordt er een wijkinformatieavond in Stadshagen georganiseerd. Tijdens de avond zijn er een aantal essentiële spelers uit de wijk Stadshagen aanwezig zoals de wijkstichting, wijkagent, gemeente, de wijkmanager en de projectleider van Winkelcentrum Stadshagen. Stadshagen groeit en dat is mooi maar het levert soms ook knelpunten op. Prima onderwerpen voor een informatieavond. Het thema van de wijkinformatieavond is dan ook ‘groei’.

Dagvoorzitter Arjan Spaans (gemeenteraadslid en inwoner Stadshagen) zal de sprekers aan elkaar verbinden en ook vragen behandelen. Er zal deze avond gesproken worden over de groei van de wijk, de uitbouw van het winkelcentrum, de jeugd, belangrijke aandachtsgebieden en over het thema veiligheid & leefbaarheid. Daarnaast zal erbuiten het thema ‘groei’ ook ruimte zijn voor vragen en discussie over andere onderwerpen. Denk daarbij aan vragen die mensen hebben over de busverbinding, het treinstation Stadshagen, de Zwartewaterzone, de Scania’s op de Kop van Voorst enzovoort. De avond zal worden afgesloten met een drankje.

De wijkinformatieavond vindt plaats in het Zonnehuis Stadshagen (Nijenhuislaan 175). De start zal om 19.30 zijn waarbij de informatieavond tot ongeveer 21.15 uur zal duren. Belangstellenden hoeven zich niet van tevoren aan te melden.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!