Wijkinformatieavond over groei

donderdag 7 maart 2019
Wijkinformatieavond over groei

Op dinsdag 12 maart wordt er een wijkinformatieavond gehouden met als thema ‘groei’. Daarbij zullen de wijkmanager, de wijkagent, de wijkstichting en de projectleider van het winkelcentrum Stadshagen spreken. Dagvoorzitter Arjan Spaans (gemeenteraadslid en inwoner Stadshagen) zal de sprekers aan elkaar verbinden en ook vragen behandelen.

Er zal deze avond gesproken worden over de groei van de wijk, de uitbouw van het winkelcentrum, de jeugd, belangrijke aandachtsgebieden en over het thema veiligheid & leefbaarheid.

Daarnaast zal er buiten het thema ‘groei’ ook ruimte zijn voor vragen en discussie over andere onderwerpen. Denk daarbij aan vragen die mensen hebben over de busverbinding, het treinstation Stadshagen, de Zwartewaterzone, de Scania’s op de Kop van Voorst enzovoort. De avond zal worden afgesloten met een drankje.

De wijkinformatieavond vindt plaats in het Zonnehuis Stadshagen (Nijenhuislaan 175). De start zal om 19.30 zijn waarbij de informatieavond tot ongeveer 21.15 uur zal duren. Belangstellenden hoeven zich niet van tevoren aan te melden.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!