Intertoys Stadshagen blijft open

vrijdag 8 maart 2019
Intertoys Stadshagen blijft open

De onlangs failliet verklaarde speelgoedketen Intertoys maakt met ruim 140 winkels een doorstart. Ook de vestiging in Stadshagen blijft open. Het door een Portugese investeerder overgenomen bedrijf maakte dit vandaag bekend. Het kocht al eerder Maxi Toys en het Belgische Bart Smit. Intertoys heeft al jaren last van tegenvallende verkopen. Door onder meer de groei van internetverkopen en discounters halveerde de verkoop van de speelgoedketen in de afgelopen tien jaar.

In de winkel in Stadshagen wordt opgelucht gereageerd op de positieve berichten. ‘Ja, we zijn veilig’, meldt  plaatsvervangend bedrijfsleider Jessica van Ommen-Hollander, die zichtbaar blij is met de recente ontwikkelingen. ‘Het is nog wel onduidelijk onder welke voorwaarden we door kunnen gaan. Ons personeel blijft voorlopig in onzekerheid verkeren, zowel over hun loon maar ook of men misschien naar een ander filiaal zal worden overgeplaatst’. 

In de vestiging in Stadshagen werken door de week vier vaste medewerkers, die in het weekend worden versterkt met twee extra krachten. ‘We hebben hier een goed lopende vestiging en in zo’n jonge wijk met veel kinderen is een speelgoedwinkel een must’, meent van Ommen.


Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!