Start verkoop vrije kavels in Carré, Werkeren

zondag 24 maart 2019
Start verkoop vrije kavels in Carré, Werkeren


De gemeente Zwolle start op 3 april 2019 met de verkoop van vijf kavels voor vrijstaande woningen in Carré in de buurt Werkeren (Stadshagen). Inschrijven kan tot en met 8 mei. Een mooie kans voor iedereen die wel eens denkt over het zelf bouwen van een huis. 

De kavels variëren in grootte van 390 tot 528 m2. De grondprijzen liggen tussen € 179.322 en € 215.380. De buurt Werkeren is vernoemd naar het gelijknamige kasteel, dat eeuwen geleden op deze plek te vinden was. De historie van het gebied is een inspiratiebron geweest bij het vormgeven van de wijk.

Werkeren heeft verschillende gezichten. Bijvoorbeeld het Havezatepark met zijn parkachtige omgeving met slingerlaantjes, statige individuele woningen en kleine woonblokken. Carré heeft juist meer een dorps karakter door woningen pal aan de straat en veel groen naast en achter de bebouwing.

Aan de oostkant van de wijk is een zorgcluster gerealiseerd, een complex van gebouwen voor meerdere zorgaanbieders in een groene omgeving. Aan de zuidkant maakt een mooi stadspark met kunst en speelse waterpartijen rondom de opgravingen van het oude kasteel, de wijk helemaal af.

Mochten er meerdere inschrijvingen op een kavel zijn, dan vindt er loting plaats op donderdag 9 mei. Meer weten over de kavels? Neem dan contact op met mw. C. Bredewout, telefoon 038-498 2867 of kijk op www.zwolle.nl/kavels. U bent van harte welkom op de ‘start verkoop’ bijeenkomst op 3 april die om 15.30 uur plaatsvindt in Bistro de Stadshoeve, Oude Wetering 13.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!