Circus neergestreken in winkelcentrum

zondag 24 maart 2019
Circus neergestreken in winkelcentrum

Afgelopen vrijdag heeft Magic Circus haar tenten opgezet bij het winkelcentrum in Stadshagen. Elk jaar presenteert men een nieuw en eigentijds programma. De voorstelling voor dit jaar heet Twist! In de 100 minuten durende show beleeft menals bezoeker een acrobatische paaldans op grote hoogte, vindt er koorddansen plaats, is er een ‘serious battle’ met hoelahoeps en een acrobaat die op de fles gaat.

Magic Circus presenteert zich als het Nederlands Stadscircus en trekt rond in wijken van diverse grote steden. Het is mede-initiatiefnemer van het Nationaal Zorgcircus datvoorstellingen op maat verzorgt voor ouderen in zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen en eenzame ouderen uit de stadswijken. Aan scholen wordt de mogelijkheid geboden om op een eigen locatie een schoolcircus te houden, waarbij elke klas zijn eigen acts verzorgt.

In Stadshagen zijn er nog voorstellingen op zondag 24, dinsdag 26 en woensdag 27 maart, aanvang 16.00 uur. Daarna vertrekt Magic Circus naar Zwolle-Zuid, waar men van 29 tot en met 31 maart voorstellingen geeft in de eigen circustent.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!