Stadshagen krijgt eigen ‘Passion’

zaterdag 6 april 2019
Stadshagen krijgt eigen ‘Passion’

Geïnspireerd op het grote TV succes van The Passion dat jaarlijks door de EO wordt georganiseerd en uitgezonden, organiseert de vrijgemaakte-gereformeerde kerk De Fontein in Stadshagen een eigen ‘Passion’. Op donderdagavond 18 april worden bezoekers door middel van een verteller en hedendaagse muziek meegenomen in het verhaal van Goede Vrijdag, de dag waarop de kruisiging van Jezus Christus herdacht wordt.

Het is een nieuwe belevenis in Stadshagen, die voor alle belangstellenden georganiseerd wordt. Door de kerkzaal klinken de tonen van hits van Phil Collins, Sting en Marco Borsato. De bandleden van De Fontein zijn nummers aan het repeteren die ze normaal niet samen oefenen. Een groot deel van deze popnummers zijn niet geschreven om te gebruiken in kerkdiensten, maar passen wel bij het verhaal dat op de avond voor Goede Vrijdag verteld gaat worden.

Geïnspireerd door het tv-succes van The Passion, het jaarlijkse paasevenement dat sinds 2011 door de EO wordt uitgezonden, organiseren ze nu een plaatselijke variant. Niet met een tocht door de wijk waarbij een groot kruis wordt gedragen, maar in de grote zaal van hun kerk. Naast muziek en een verteller zal het verhaal van Goede Vrijdag nog op andere manieren dichtbij gebracht worden. Op welke wijze? Dat is nog een verrassing.

The Passion Stadshagen vindt plaats in De Fontein (Sterrenkroos 56, Zwolle). De deuren gaan om 19:30 uur open en om 19:45 uur start de eerste Passion Stadshagen. Iedereen, of je nu lid van een kerk bent of niet, is van harte welkom op deze gratis avond.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!