Kleedjesmarkt tijdens Koningsdag in Stadshagen

zondag 21 april 2019
Kleedjesmarkt tijdens Koningsdag in Stadshagen

Tijdens Koningsdag, zaterdag 27 april, wordt weer de traditionele kleedjesmarkt in Stadshagen gehouden. Iedereen die wat wil kopen of verkopen is welkom in het Twistvlietpark.  De markt begint ’s morgensvroeg en duurt tot ongeveer halverwege de middag.

In de loop van de jaren is dit evenement uitgegroeid tot een feest dat door heel veel mensen uit Zwolle en omstreken wordt bezocht.

Bewoners uit de wijk die mee willen doen worden door de organisatie verzocht zich aan enkele spelregels te houden. Zo is het niet de bedoeling om kleedjes in het winkelcentrum uit te spreiden. In het park is voldoende ruimte en het Cultuurhuis is open, zodat iedereen daar gebruik kan maken van het toilet.

Ook worden deelnemers verzocht om spullen die niet verkocht zijn weer mee naar huis te nemen. Omdat de kleedjesmarkt succesvol is en nog steeds groeit ontstond er behoefte aan een meer afgestemde aanpak. De gemeente Zwolle, Winkelcentrum Stadshagen en de Wijkstichting Stadshagen Totaal hebben de handen ineengeslagen om in 2020 tot een meer gecoördineerd evenement te komen.

Er is nog behoefte aan vrijwilligers die volgend jaar mee willen werken aan de kleedjesmarkt. Belangstellenden kunnen zich melden via info@stadshagentotaal.nl.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!