Groenstructuur Stadshagen centraal op twee discussiebijeenkomsten

woensdag 24 april 2019
Groenstructuur Stadshagen centraal op twee discussiebijeenkomsten

De door Gemeente Zwolle uitgesproken ambitie is dat Stadshagen een robuuste groenstructuur heeft, die verbindt en ontmoeting stimuleert. Onder het motto ‘Groen verbindt Stadshagen’ worden binnenkort twee bijeenkomsten georganiseerd, waar men wil verkennen of het groen nog voldoet.

De vijf groene gebieden van de wijk, te weten de Milligerplas, het Twistvlietpark, de Weteringzone, de Zwartewaterzone en het buitengebied, staan deze avonden centraal. De Milligerplas heeft hierbij een meer prominente rol, omdat de gemeente wil komen tot een door de wijk gedragen visie op deze plas.

Het groen in Stadshagen heeft vanaf de eerste plannen een prominente plek gehad in de ontwikkeling van de wijk. Na 20 jaar ligt er een stadsdeel waar mensen met veel plezier wonen. Maar in die periode is er ook veel veranderd. De gemeente Zwolle vraagt zich af of de inrichting van de buitenruimte, de parken en de recreatiegebieden nog voldoet aan de wensen van de inwoners. Er worden daarom twee discussiebijeenkomsten georganiseerd, om dat te verkennen.

De avonden worden gehouden op de dinsdagen 14 en 21 mei aanstaande en vinden plaats in het Cultuurhuis. Vanwege de te verwachten belangstelling is het nodig dat belangstellenden zich vóór 7 mei aanmelden via de website www.zwolle.nl/groenverbindt. Men kan een voorkeursdatum opgeven en ook twee gebieden noemen waar men het over wil hebben.

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!