Onderhoud aan Frankhuizerallee en bruggen

zondag 28 april 2019
Onderhoud aan Frankhuizerallee en bruggen

Op 30 april vinden er in Stadshagen diverse onderhoudswerkzaamheden plaats aan de bruggen over het Zwartewater. Op 3 mei wordt er in de ochtend gewerkt aan de rotonde in de Frankhuizerallee. Dit heeft gevolgen voor het verkeer.

De werkzaamheden aan de bruggen worden ’s avonds uitgevoerd. Om 20.30 uur wordt gestart aan de Twistvlietbrug. De werkzaamheden duren naar verwachting tot 22.30 uur. Aansluitend wordt gewerkt op de Mastenbroekerbrug tussen 23.00 en 00.30 uur. De werkzaamheden bestaan uit het reinigen van de goten, doorspuiten van waterafvoerleidingen en schoonmaak- en reparatiewerkzaamheden.

Fietsers over de Twistvlietbrug worden geadviseerd gebruik te maken van de Mastenbroekerbrug, de Frankhuisbrug of de Voorsterbrug in de Hasselterweg. Gedurende de afsluiting van de Mastenbroekerbrug worden fietsers geadviseerd gebruik te maken van de Twistvlietbrug. Gemotoriseerd verkeer wordt verwezen naar de Zwartwaterallee-Blaloweg om vervolgens de bebording van de advies omleidingsroute Voorsterbrug te volgen.

Op 3 mei vinden in de ochtend asfalteringswerkzaamheden plaats aan de rotonde Frankhuizerallee. De weg is dan volledig afgesloten. Er is een omleidingsroute aangegeven.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!