Mobstacle Run in winkelcentrum Stadshagen

donderdag 6 juni 2019
Mobstacle Run in winkelcentrum Stadshagen

Op zaterdag 15 juni organiseert de winkeliersvereniging Stadshagen van 12.00-16.00 uur een zogeheten Mobstacle Run in het winkelcentrum. Er wordt hierbij een parcours afgelegd langs diverse mobiele obstakels om de deelnemers fysiek en mentaal sterker te maken. Ofwel: rennen, klimmen, hangen en springen. De Run is geschikt voor zowel kinderen, jeugd en volwassenen.

Het parcours kan zonder tijdsdruk in eigen tempo van de deelnemers worden afgelegd. Tussendoor worden er diverse challenges gehouden. Er is goede begeleiding, onder andere van Eric van den Ham, die drie keer militair kampioen survival run is geweest. Het is niet alleen voor de deelnemers een boeiende activiteit, voor toeschouwers valt er ook het nodige te genieten.

In de kidstent van Partou Kinderpvang kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar een kado knutselen voor vaderdag. Ook is er gelegenheid tot schminken. Deelname aan de Mobstacle run levert de deelnemer een unieke houten amulet op. Om 16.00 uur ontvangen de deelnemers in de diverse leeftijdscategorieën een prijs uit handen van wethouder Michiel van Willigen.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!