Stadslanderijen zoekt rechter- én linkerhanden

dinsdag 25 juni 2019
Stadslanderijen zoekt rechter- én linkerhanden

Binnenkort opent de vernieuwde Dijklandhoeve haar deuren. Op de hoeve, één van de locaties van de Zwolse Stadslanderijen, zijn onder meer de Bloementuin Zwolle en Fruit van Nien te vinden. De Dijklandhoeve staat vlak naast de Mastenbroekerbrug, tussen Stadshagen en de Aa-landen. Voor zaterdag 29 juni wordt hulp gevraagd van vrijwilligers, om de hoeve helemaal af te maken.

Sinds kort is hier ook de gekoelde sorteer- en verpakkingsruimte voor alle groente-, vlees- en zuivelpakketten van de Stadslanderijen in gebruik. En er komt nog meer. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de inrichting van het erf en komt er een winkel en horeca-inrichting. “En daar kunnen nog wel wat hulp bij gebruiken,” vertellen Marijn Vrij en Peter Sips van de Zwolse Stadslanderijen.

Help je een handje mee?

“We zoeken rechter handen, linker handen, groene vingers, klussers, naaisters, schilders, decorateurs, sjouwers enzovoorts. Ben jij een enthousiaste aanpakker met een groen hart en hou je van een mooie en gezonde omgeving? Kom ons dan een of meerdere dagdelen helpen in de aanloop naar de opening.”

Help je een plantje mee?

Op zaterdag 29 juni houden we van 10.00 tot 16.00 uur een vrijwilligersdag en gaan we allemaal samen aan de slag om de Dijklandhoeve nog mooier te maken. Met heggen snoeien, plantenbakken vullen, banken en decoraties maken, de binnenruimtes versieren etc. Heb je stekjes, pootgoed, eetbare planten of andere leuke dingen voor de aankleding binnen of buiten over? Neem ze vooral mee. Kom je doordeweeks helpen of zaterdag de 29e, bel of mail dan met Merijn Vrij (0612160995, info@merijnvrij.nl).

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!