Inzameling oude kerstbomen Stadshagen

maandag 27 december 2010

De kerstdagen zijn voorbij en iedereen in Stadshagen maakt zich op voor het nieuwe jaar. Voor de meeste mensen een reden om de kerstboom weer op te ruimen. De gemeente Zwolle houdt daarom in het nieuwe jaar twee actiedagen waarop iedereen zijn oude kerstboom kan inleveren. Voor de kinderen in Stadshagen betekent dat sparen voor een gratis dagje naar het zwembad. 

Aan de Drapenierlaan, op de hoek Fioringras/Werkerlaan, op de hoek Frankhuizerallee/Tjaskerstraat en op Havezatheallee naast nummer 89 kunnen de inwoners en kinderen van Stadshagen op woensdag 5 en woensdag 12 januari 2011 van 13.00 tot 16.00 uur hun oude kerstboom inleveren. Elk kind ontvangt voor iedere ingeleverde kerstboom twintig eurocent en een stempel op een stempelkaart. Als deze stempelkaart vol is (met tien stempels), mogen de kinderen gratis zwemmen in het Hanzebad of het Aa-bad.

Met deze actiedagen wordt het zwerfafval van oude kerstbomen in de stad tegengegaan en kunnen de kinderen in de kerstvakantie een leuke dag in het zwembad beleven.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!