Stadshagen opgeschrikt door schietincident

zondag 22 september 2019
Stadshagen opgeschrikt door schietincident

In de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 september vond er omstreeks 4.00 uur een schietincident plaats in de van Disselstraat in Breecamp-Oost in Stadshagen. Daarbij is één persoon gewond geraakt. Er zijn nog geen verdachte(n) aangehouden. In de nacht cirkelde ruim een uur een politiehelikopter boven de wijk.

Wat er precies gebeurd is, is nog niet duidelijk. De gewonde is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft vannacht de omgeving van de straat afgezet voor onderzoek. Politie doet nu forensisch onderzoek ter plaatse en hoort getuigen. Volgens ooggetuigen is een auto beschoten en zijn er ook kogels in woningen terecht gekomen. Een aanwezige 112-journalist noemt de beschieting een ‘liquidatie’.

De politiehelikopter was boven de wijk op zoek naar de verdachten. Ruim een uur cirkelde de helikopter boven de wijk. Tot nu toe zijn er nog geen verdachte(n) aangehouden.

https://twitter.com/Stefanuzz/status/1175655012271366144

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!