Groot onderzoek na beschieting Van Disselstraat

zondag 22 september 2019
Groot onderzoek na beschieting Van Disselstraat

Enkele uren na de schietpartij in de Van Disselstraat gaat het politieonderzoek onvermoeibaar door. Bij de beschieting viel één gewonde, de daders zijn nog niet gepakt. Bij daglicht wordt pas duidelijk hoe ernstig het schietincident in de straat is.

Terwijl politieagenten af en aan lopen op de Van Disselstraat lopen buurtbewoners een beetje onzeker en nieuwsgierig langs de politielinten. Het is onwerkelijk wat er zich die nacht in de straat heeft afgespeeld. De politie probeert met minutieus onderzoek alle sporen te achterhalen.

Tekst gaat door na de foto.

Op de grond liggen op z’n minst tien kogelhulzen. In het midden van de straat staat een sportieve auto, waarvan het zijraam is versplinterd door een kogelgat. Aan de andere kant van de straat lijken in een woning kogelinslagen te zitten, waaronder een paar in een raam.

Rechercheurs lopen rond en een forensisch expert in wit pak zoekt naar sporen in de straat.

Wat er zich precies heeft afgespeeld blijft nog onduidelijk. Iets voor vier uur in de nacht van zaterdag op zondag kwam een melding binnen van een schietpartij, waarop een politiehelikopter ruim een uur lang boven de wijk cirkelt, op zoek naar de dader of daders die niet worden gevonden. Eén gewonde wordt behandeld door een aanwezige ambulance.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!