Zaterdag 12e editie EP StadshagenRun

vrijdag 18 oktober 2019
Zaterdag 12e editie EP StadshagenRun

Zaterdag 19 oktober wordt de 12e editie van de EP:StadshagenRun gehouden. Het parcours start in het centrum van Stadshagen en leidt ondermeer langs het Zwartewater.

De De Partou KidsRun, Juniorenrun en de Topfit G-run worden gelopen in en rond het stadspark en starten tussen 10 en 11 uur. Daarna volgt de start van de 5 en 10 kilometer van de recreanten, de wedstrijdlopers en de SNS Scholierenrun. Van elke inschrijving van de EP StadshagenRun, die georganiseerd wordt door Stichting Loopsport, gaat 1 euro naar het Jeugdfonds Sport.

Het parcours van de 5 en 10 km loopt via het Twistvlietpark, het Zwartewater en het groene hart van Stadshagen. De 10 km-lopers leggen deze route twee keer af (zie afbeelding).

De organisatie raadt toeschouwers aan om met de fiets naar de StadshagenRun te komen. Wie toch met de auto komt wordt geadviseerd deze te parkeren op de parkeerplaats van het winkelcentrum of in de parkeergarage (kosteloos). Het parcors is voorzien van diverse verkeersmaatregelen. Zo is de fietsbrug die het Twistvlietpark verbindt met het winkelcentrum gedurende de wedstrijden afgesloten. Hier vindt voor alle afstanden de start en finish plaats.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!