Oude PEC’ers signeren bij Westerhof Stadshagen

zaterdag 14 december 2019
Oude PEC’ers signeren bij Westerhof Stadshagen

Op zaterdag 14 december zijn René IJzerman, Ben Spanhaak, Adri Jansen en Wannie Sterken tussen 11.00 – 12.00 uur te gast bij Boekhandel Westerhof in Winkelcentrum Stadshagen om het tweede deel van het boek PEC man te signeren. De kans is groot dat enkele spelers aanwezig zullen zijn. In het boek worden (net als in deel 1 dat in 2017 verscheen) 40 oud-PEC spelers geportretteerd.

Medio november werd in het spelershome van PEC Zwolle  het tweede deel van PEC Man, Zwolse voetbalverhalen gepresenteerd.  Onder de aanwezigen was ook Co Adriaanse, die het voorwoord schreef.Met een aantal van hen is het mogelijk om kennis te maken. 

Ook de bekende oud- fotograaf Jan Drost en auteur Gerjos Weelink zijn aanwezig. Drost maakte een groot deel van de foto’s die in het boek zijn opgenomen. Bovendien is de kans groot dat ook enkele spelers uit het eerste deel aanwezig zullen zijn. De aanwezigen zullen de boeken signeren en vertellen over hun carrière. 

Beide delen  van PEC Man zijn in de vestigingen van boekhandel Westerhof aan de Diezerstraat én aan de Wade zelf te koop.

Waar en wanneer?

Zaterdag  14 december 2019 van 11.00 to 12.00 

Westerhof Boeken Stadshagen
Wade 106, 8043 LS Zwolle
038-4216171 
contact@boekhandelwesterhof.nl
www.boekhandelwesterhof.nl

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!