Drukte op station door Kerst in Oud Kampen

zaterdag 21 december 2019
Drukte op station door Kerst in Oud Kampen

Het kerstevenement ‘Kerst in Oud Kampen’ kan rekenen op veel bezoekers uit Stadshagen. Zaterdagmiddag stonden er op het perron bijzonder veel mensen te wachten voor de trein richting de andere Hanzestad.

Kerst in Oud Kampen viert inmiddels de twintigste editie van het festijn. Twee jaar geleden hoopte het al vurig op de komst van Stadshagen, maar toen ging de opening van de Kamperlijn niet door.

Kersttrein
Dat er nu een kersttrein rijdt moge duidelijk zijn voor de bezoekers. De trein op de Kamperlijn is geheel in het duister, op de kerstlichtjes en kerstbomen in de trein na, Daarnaast loopt er een kerstman door de wagons en is het omroepgeluid vervangen door een kerstbel.

Twee dagen kerstevenement
Voor wie Kerst in Oud Kampen met de trein wil ervaren? Zaterdag 20 en zondag 21 december is het evenement in de binnenstad van Kampen tussen 16:00 en 21:00 uur. Meer informatie? Bezoek www.kerstinoudkampen.nl

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!