Creatieve ondernemers in corona-tijd

dinsdag 17 maart 2020
Creatieve ondernemers in corona-tijd

De oproep om vooral thuis te blijven en andere corona maatregelen zoals het sluiten van restaurants en sportscholen, hebben ook in Stadshagen grote gevolgen.

In de winkels zelf gelden de regels van afstand houden en wordt er  ‘contactloos’ bij de caissières te betalen. En worden bijvoorbeeld pinautomaten extra gedesinfecteerd.

Sommige ondernemers in Stadshagen hebben daarnaast andere manieren bedacht om hun klanten toch van dienst te kunnen zijn. Zo bezorgen de Delifrance en Bakkerij Bart hun broodjes aan huis. En ook de Zuivelhoeve en de Viswinkel Dorado’s kunnen vanaf donderdag bezorgen.

Het thuis bezorgen geldt niet alleen voor voedingsmiddelen. Ook de dierenwinkel gaat nu bezorgen, zodat iedereen de dierenbenodigdheden toch in huis krijgt. Boekhandel Westerhof bezorgt op verzoek haar boeken, nog dezelfde dag zelfs.

Het sluiten van de sportscholen geldt ook voor yogastudio Lotuszen. Zij zijn de afgelopen dagen aan de slag gegaan met het opnemen van lessen, zodat je online en in je eigen huis toch de ontspanning en beweging kan krijgen!

Foto: ‘designed by freepik’

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!