Coronavirus: extra maatregelen supermarkten

vrijdag 20 maart 2020
Coronavirus: extra maatregelen supermarkten

Winkels in Stadshagen nemen extra maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Klanten blijven welkom en worden juist opgeroepen om de lokale ondernemers te blijven ondersteunen. Wel wordt een beroep gedaan op een ieder om de veiligheidsregels goed na te leven: altijd anderhalve meter afstand houden en thuis blijven bij verkoudheid of hoesten.

Beide supermarkten in de wijk hebben met tape op de vloer gemarkeerd welke afstand aangehouden moet worden. Ook is heel subtiel plexiglas aangebracht voor de kassa’s en servicebalie, om zowel personeel als klanten te beschermen.

Extra open voor ouderen
De Albert Heijn gaat in Stadshagen vanaf maandag extra vroeg open speciaal voor ouderen. De bedoeling is dat ouderen op werkdagen vanaf 7.00 uur rustig kunnen winkelen. Overige klanten zijn vanaf de normale openingstijd welkom: 8.00 uur.

Jumbo Nagelmaeker doet niet mee aan de extra openstelling. Volgens de supermarkt zijn al veel initiatieven in Zwolle om ouderen en hulpbehoevenden te ondersteunen. Bovendien zou dit nog een extra druk op het personeel leggen, waar het al zwaar genoeg is om de winkel goed bevoorraad te houden.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!