Verwarring bij inzameling kerstbomen

woensdag 5 januari 2011 1 reactie

Vandaag is de inzameling van kerstbomen begonnen. De kinderen in Stadshagen zijn al dagen bezig om de kerstbomen te verzamelen in de wijk. Deze bomen kunnen zij inleveren op vier plekken in de wijk in ruil voor 20 eurocent en een stempel op een stempelkaart voor een gratis dag naar het zwembad. Helaas ging dat nog niet helemaal goed. Op het inleverpunt aan de Havezatheallee stuurde de gemeente de kinderen met de bomen het bos in. De plek van het inleverpunt stond namelijk verkeerd aangekondigd. Het inleverpunt bleek honderden meter verderop te zijn.

Verkeerd aangekondigd inleverpunt Havezatheallee
Het inleverpunt aan de Havezatheallee stond aangekondigd naast nummer 89. Dit bleek echter naast nummer 86 te zijn. Dit lijkt qua huisnummer dicht bij elkaar te liggen, maar niets is minder waar. Tussen de nummers zit honderden meters afstand. Menig ouder zal gebeld hebben met de gemeente. Voor een aantal beteuterde kinderen was dit een tegenvaller om alle verzamelde kerstbomen te verslepen naar het goede inleverpunt.

Inleverpunten Stadshagen
Aan de Drapenierlaan, op de hoek Fioringras/Werkerlaan, op de hoek Frankhuizerallee/Tjaskerstraat en op Havezatheallee naast nummer 86 kunnen de inwoners en kinderen van Stadshagen op woensdag 5 en woensdag 12 januari 2011 van 13.00 tot 16.00 uur hun oude kerstboom inleveren. Elk kind ontvangt voor iedere ingeleverde kerstboom twintig eurocent en een stempel op een stempelkaart. Als deze stempelkaart vol is (met tien stempels), mogen de kinderen gratis zwemmen in het Hanzebad of het Aa-bad.

Hieronder een kleine foto impressie van de inzameling.

Kinderen stonden voor niets bij Havezatheallee nummer 89

Het bleek namelijk naast Havezatheallee 86 te zijn

Uit alle straten kwamen kinderen met kerstbomen

Het zware werk wordt beloond met 20 eurocent

Alle mogelijke hulpmiddelen werden ingezet

Kinderen gingen zo efficiënt mogelijk te werk

Met uiteindelijk de beloning van 20 eurocent en een stempel op de stempelkaart voor het zwembad

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!