Wijkagent over drukte: “Middelvinger naar zorg”

zondag 26 april 2020
Wijkagent over drukte: “Middelvinger naar zorg”

Het was de consument zaterdag al opgevallen: het was veel drukker dan normaal in de winkels in Stadshagen. Waar de waarschuwing geldt dat je nog steeds thuis moet blijven om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, togen stelletjes en soms hele gezinnen naar het winkelcentrum. Wijkagent Alrik van den Berg zag het met lede ogen aan.

“Het is één grote middelvinger naar de zorg en iedereen die zich wel aan de maatregelen wil houden”, zegt de wijkagent op Twitter. Ook hij constateerde bijzondere drukte in het winkelcentrum, waar het een week eerder rustig leek te zijn.

Dat de cijfers van het aantal doden en besmettingen dalen is het resultaat van de eerdere, gedisciplineerde houding van de Nederlander om thuis te blijven. Artsen waarschuwen dat een te vroege versoepeling kan leiden tot een nieuwe piek. Los van het virus zelf en de gevolgen voor de kwetsbaren, zou dat ook een grote domper zijn voor de zorg die zich 24 uur per dag inzet om de enorme drukte het hoofd te kunnen bieden.

https://twitter.com/POL_ZwolleWest1/status/1254165313647763474

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!