Naar de sportschool kan: in de buitenlucht

zaterdag 30 mei 2020
Naar de sportschool kan: in de buitenlucht

Door de Corona maatregelen moeten de sportscholen in heel Nederland de deuren gesloten houden. Maar sommige sportscholen kunnen op creatieve wijze toch open: in de buitenlucht. Op het naastgelegen parkeerterrein in Stadshagen geeft ProFit gym hun leden de mogelijkheid om toch te sporten. Groepslessen en fitness in de buitenlucht. Leden moeten wel eerst reserveren.

“Een aantal weken zijn we op deze manier toch open. In overleg met de gemeente is er toestemming om op het naastgelegen parkeerterrein toch te sporten”, vertelt één van de sportinstructeurs. Elke dag worden toestellen naar buiten getild en kunnen leden op reservering sporten. Dat bleek een succes te zijn, waardoor de openingstijden zijn verruimd.

De ‘buitensportschool’ aan de Belvédèrelaan is niet onopgemerkt gebleven in Stadshagen. “Er komen veel positieve reacties van voorbijgangers. Mensen reageren verrast en vragen zich af waarom hun eigen sportschool niet op deze manier toch open kan.”

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!