Weer inloopspreekuur Sociale Wijkteams, behalve in Stadshagen

dinsdag 16 juni 2020
Weer inloopspreekuur Sociale Wijkteams, behalve in Stadshagen

Sinds 11 juni is het weer mogelijk om het Sociale Wijkteam te bezoeken in Zwolle op vijf locaties in de stad. In Stadshagen is het echter nog niet mogelijk, omdat er onderzoek wordt gedaan naar de ventilatie in verband met het coronavirus.

Ventilatie
“Het Sociaal wijkteam werkt op dit moment nog niet in het Cultuurhuis. Het is nog niet duidelijk of de ruimten waarin gewerkt wordt voldoende geventileerd kunnen worden wegens het coronavirus”, laat de gemeente weten tegenover StadshagenNieuws.  

Op andere locaties welkom
“Dit onderzoek naar ventilatie doen we bij al onze gebouwen. Specifiek voor het Cultuurhuis geldt dat het een gebouw is van een andere eigenaar dan de gemeente. Totdat de onderzoeksresultaten bekend zijn en duidelijk is of en in welke mate de ruimten gebruikt kunnen worden,  zijn inwoners van Stadshagen welkom op één van onze andere locaties.”

Deze locaties zijn:

  • Noord: wijkcentrum Holtenbroek
  • Noord: multifunctioneel centrum de Bolder
  • Midden: wijkcentrum De Enk
  • Oost: De Slinger
  • Zuid: wijkcentrum de Pol

Door het coronavirus verviel het inloopspreekuur van de Sociale Wijkteams per 16 maart. Uiteraard was telefonisch of digitaal contact wel mogelijk.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!