StadshagenNieuws Magazine weer op de deurmat

woensdag 17 juni 2020
StadshagenNieuws Magazine weer op de deurmat

Deze week wordt in heel Stadshagen de nieuwe editie van het StadshagenNieuws Magazine bezorgd. In het magazine brengen we achtergrondverhalen uit onze wijk. In deze editie natuurlijk aandacht voor Stadshagen in Coronatijd: ervaringen uit de kerk, het onderwijs en de zorg. Maar ook over het ‘gewone’ leven dat weer opgepakt wordt: wonen, nieuwbouw, ondernemen, zorg en gezin.

Stadshagen in Corona-tijd
In deze editie laten we twee gemeenteleden van de gereformeerde kerk De Fontein aan het woord. Zij ervaren dat het ‘best lastig is samen kerk te zijn wanneer dat op afstand moet’. Ook vertelt een leerkracht van basisschool Het Saffier hoe het voor zowel school als de kinderen flink omschakelen was. Tot slot het ambulante team van Stichting Philadelphia, waar het voor clienten nogal wennen was aan gesprekken op afstand.

Even geen Corona-nieuws? Ook volop andere onderwerpen!
Bijvoorbeeld de extra bijdragen van ondernemers uit de omgeving rondom Zorg en Gezin, veel aandacht voor nieuwbouw in Stadshagen

Niet ontvangen? Laat het weten!
Het StadshagenNieuws Magazine van juni 2020 is afgelopen week huis-aan-huis verspreid in Stadshagen, Westenholte en omgeving. Heeft u het magazine niet ontvangen? Let op: heeft u een ‘nee-nee’ sticker op uw brievenbus mogen we bij u niet bezorgen. Desondanks toch geen magazine? Stuur ons even een bericht, dan kunnen we dat oplossen. Het magazine kan ook online gelezen worden.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!