Voetballend de zomer door!

zaterdag 11 juli 2020
Voetballend de zomer door!

Geen EK, geen Olympische Spelen en geen Tour de France. Voor sport- en voetballiefhebbers in Stadshagen die toch een sportieve zomer willen, heeft CSV een mooi programma gemaakt deze zomer. Voor jong en oud, en voor leden en niet-leden: iedereen is welkom!

De sportieve weken worden afgetrapt op 25 juli met een training en toernooi voor kinderen van 5 tot 14 jaar. Diezelfde dag is er ook een ‘walking football’ activiteit voor 40+.

Je kunt je de competitie aangaan met andere straten in de wijk, door met je buren mee te doen aan het straattoernooi. Op 7 augustus zijn er voorrondes, en op 14 augustus de finales.

Mocht je zin hebben om verschillende sporten eens uit te proberen, dan kun je op 15 augustus terecht bij de presentatie van de sportverenigingen uit Stadshagen. Op het terrein van CSV laten zij zien wat zij als vereniging te bieden hebben, en kun je de sport uitproberen in verschillende clinics. Op deze dag wordt er ook een springkussenfestival georganiseerd voor kinderen tot 12 jaar.

Zo is er, zonder het Stadshagenfestival dit jaar, toch wijk-gezelligheid aan het einde van de schoolvakantie!

Voor meer informatie: https://csv28.voetbalassist.nl/1/216/wat-doe-jij-deze-zomervakantie/?fbclid=IwAR0-mKJmDiPhOuR7PFlCBajyirrMIxDH5GLnGlinCWyR9GH_bOUERHmQl8Y

Lees meer over:

| | |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!