Zwemschool Akwaak definitief overgenomen

woensdag 15 juli 2020
Zwemschool Akwaak definitief overgenomen

Vandaag is bekend geworden dat zwemschool Akwaak defintief overgenomen wordt. Het team van “Bubbels” laat weten dat: ‘2 dames met gedeelde passie en energie, het heft in eigen handen nemen en per 1 augustus starten met zwemschool Bij Bubbels!’. Melissa Lubbers en Charell van Baalen zijn 5 en 10 jaar werkzaam bij Akwaak Zwemscholen. Vanaf 1 augustus nemen zij de zwemschool over.

Voor velen is bekend dat zwemschool Akwaak een faillissement heeft aangevraagd. Tot 1 augustus blijven zij zwemlessen in het zwembad verzorgen. Per 31 juli vervallen daarmee de inhaaltegoeden die mensen in de afgelopen periode hebben opgebouwd.

Door de overname van de zwemschool veranderen een aantal dingen. De zwemschool gaat “Bij Bubbels” heten. Voor velen een bekend begrip. De namen van de lesmethoden veranderen en de kinderen worden vanaf dat moment Otters genoemd tijdens de zwemlessen. Over het beloningssysteem wordt nog nagedacht. De contactgegevens van de zwemschool gaan veranderen. Hiervan worden worden de ouders op de hoogte gebracht. Volgens de zwemschool veranderd er niet veel aan het team.

Voor ouders is de overname van de zwemschool een opluchting. Ze hoeven daarmee niet opzoek naar een nieuwe zwemschool voor de zwemles van hun kind(eren). Daarnaast blijft het team zo compleet mogelijk wat voor zowel ouders als de kinderen prettig is.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!