DA drogisterij en parfumerie vervangt de Stadsdrogist

vrijdag 2 oktober 2020
DA drogisterij en parfumerie vervangt de Stadsdrogist

Maandag 5 oktober wisselt de Stadsdrogist in Stadshagen van eigenaar. Hans Brandwagt overhandigt maandag morgen de sleutels aan Marina en Jeroen Nagelmaeker die tevens de gelijknamige Jumbo in Stadshagen exploiteren. De Stadsdrogist blijft om deze reden maandag morgen gesloten. De verwachting is dat deze in de middag weer open is voor publiek.

De Stadsdrogist wordt eind oktober omgebouwd naar DA drogisterij en parfumerie. Marina en Jeroen gaan met het huidige team aan de slag om voor deze DA vestiging een juiste invulling te zoeken.

DA is als formule geheel weer terug op de retailmarkt en heeft onlangs een nieuw en fris concept gelanceerd. Dit concept dient als uitgangspunt voor de winkel in Stadshagen. Qua invulling gaat het accent liggen op advies en service, waarbij laagdrempeligheid een belangrijke randvoorwaarde is. Een koffietafel waar je kan genieten van verse koffie is één van de ideeën. Daarnaast wil de winkel ‘luxe’ merken aan zich verbinden.

DA Stadshagen moet de plek zijn waar je naar toe gaat voor je make-up en stylingsadvies, gezondheidsvragen en checks en alles wat bij zelfzorg komt kijken. Kortom: energie en ideeën genoeg! Het team gaat er alles aan doen om de inwoners van Stadshagen te verwennen met een echte service drogist. Ze hebben er zin in!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marina Nagelmaeker, te bereiken op 038-4255611 of via de mail marina.nagelmaeker@jumbo.com.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!