Meedenken over de toekomst van Stadshagen

zondag 1 november 2020
Meedenken over de toekomst van Stadshagen

Wil je meedenken over de toekomst van Stadshagen? Op 3 november kan dat, via een online bijeenkomst van de gemeente. Wethouders, betrokkenen en wijkbewoners gaan samen in gesprek over de toekomst van (de wijken in) Zwolle.

De gemeente Zwolle is bezig met het vormen van een omgevingsvisie, onder de naam ‘Mijn Zwolle van morgen’. Deze visie gaat over allerlei thema’s die ook in Stadshagen spelen: de groei van de wijk, bereikbaarheid, leefbaarheid en bijvoorbeeld veiligheid en recreatie/natuur. Meer informatie over de omgevingsvisie is te vinden op https://www.zwolle.nl/omgevingsvisie

Voor Stadshagen en Westenholte (Stadsdeel West) wordt aanstaande dinsdag van 19.30-21.00 een online bijeenkomst georganiseerd. Naast deze bijeenkomst worden er twee andere bijeenkomsten georganiseerd die over een specifiek thema gaan (ongeacht de wijk): 1) ‘auto eruit, mens erin!’ en 2) ‘spelen en buitengeluk’. Ook daarover kun je meepraten.

Als je mee wilt denken over deze onderwerpen, kun je je aanmelden via https://www.zwolle.nl/aanmelden-voor-een-online-bijeenkomst-over-de-omgevingsvisie

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!